خواص شگفت انگیز میوه های پاییز

۳ بازديد

انار، درمان‌کننده افسردگی

انار در صنعت دارویی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. این میوه ضد افسردگی است و موجب شادابی می‌شود. از خواص آن می‌توان کنترل کلسترول، بهبود سیستم ایمنی، محافظت در برابر سرطان، کند شدن روند پیری، جوانی و شادابی پوست، بهبود کم خونی، تسکین بیماری‌های التهابی، پیشگیری از بیماری دیابت، تصفیه کننده خون و تقویت قلب را نام برد. همچنین این میوه برای درمان مسمومیت، التهاب معده، خون‌ریزی رحم، تصفیه خون، تقویت لثه و استحکام دندان، خارش پوست و سلامت جنین نیز کاربرد دارد. انار بهترین دارو برای تقویت کلیه در سالمندان است و رنگ چهره را شفاف می‌کند. برای حفظ ارزش غذایی انار، باید دانه‌های آن به طور کامل خورده شود.

انگور، محافظت‌کننده در برابر بیماری‌های قلبی و عروقی

انگور یکی از میوه‌های پاییز و نماد این فصل است. این میوه انواع مختلفی دارد. انگور دارای مواد معدنی زیادی، پتاسیم، آهن، ید، سیلیس، کلرید آرسنیک ، کلسیم، منیزیم منگنز و ویتامین‌های A ،B ،C است. همه این ویتامین‌ها، آنتی اکسیدان‌های قوی هستند که انسان را در برابر بیماری‌های قلبی و عروقی محافظت می‌کنند.


به، میوه‌ای برای بهبود زخم معده

به، یکی از میوه‌های پاییز است که خواص فراوانی دارد. این میوه خوش‌طعم و عطر، به صورت‌های مختلف مانند مربا، خورش و دمنوش استفاده می‌شود. این میوه سرشار از ویتامین A، B و C است، منبع غنی پتاسیم و فیبر، فسفر، آهن، روی و منیزیم است. به ارزش غذایی بالایی دارد و برای کاهش وزن نیز مفید است. به، میوه‌ای نشاط آور، تقویت‌کننده قلب و برای زخم معده بسیار مفید است. این میوه‌ی ضد سرطان، از بین برنده‌ی بوی بد دهان است و به هضم غذا نیز کمک می‌کند. به، فشار خون را تنظیم و به درمان سرماخوردگی نیز کمک می‌کند.

گلابی، تنظیم‌کننده چربی خون

گلابی یکی دیگر از میوه‌های پاییز سرشار از اسید فولیک، فیبر و آنتی‌اکسیدان‌ها است. از خواص این میوه که هم به صورت خام و هم به صورت کمپوت مصرف می‌شود، می‌توان به از بین‌برنده ضعف، رفع یبوست، ضد سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی است و چربی خون را تنظیم می‌کند، گلابی برای زنان باردار نیز مفید است. سیب و گلابی دارای کالری پایینی هستند و برای کسانی که رژیم غذایی دارند، بسیار عالی است.

نارنگی، تسکین‌دهنده اعصاب

نارنگی که جز گروه مرکبات محسوب می‌شود از میوه‌های پاییز است که عطر آن خاطرات را زنده می‌کند. این میوه که گاهی ترش و گاهی شیرین است، ارزش غذایی بالایی دارد و حاوی ویتامین‌های B1،B2 ،C و A، پروتئین، قند، فسفر و کلسیم است.

شما میتوانید برای مطالعه ادامه مطلب به سایت پاسکوپلاس مراجعه نماییید.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.