بازیافت ظروف یکبار مصرف

۱۶ بازديد

بازیافت ظروف یکبار مصرف به دلیل بیشترین سهم آلودگی محیط زیست توسط این ظروف یکی از مهمترین مواردی است که درساخت این ظروف رعایت میشود. برخی از  انواع پلیمرها بازیافت پذیر نمیباشند. عملا با از کار افتادن این پلیمر ها بازیافت آ ها ممکن نیست. از طرفی با از کار افتادن این نوع از پلاستیک ها پس از دور انداختن آن به محیط زیست صدمه جدی میزنند. از این رو برای ساخت انواع ظروف یکبارمصرف از پلاستیک ها و پلیمر های بازیافت پذیر استفاده میشود. در ادامه به برسی و معرفی اهمیت بازیافت ظروف یکبار مصرف بیشتر توضیح میدهیم. پیش از شروع باید در خصوص این ظروف طلاعات کافی داشته باشید.

مواد تشکیل دهنده ظروف یکبار مصرف :

ظروف یکبار مصرف از مواد محتلفی تهیه میشوند. برخی از این مواد عبارت اند از ظرف یکبار مصرف پلی پروپیلن ، ظرف یکبار مصرف پلی استایرن ، ظروف LDPE ، ظرف HDPE ، پلیمر های PET که برای تولید انواع بطری های محصولات استفاده میشود ، ظروف گیاهی و ظروف یکبار مصرف کاغذی که از انواع ظروف تجزیه پذیر هستند و در انتها ظروف یکبار مصرف آلومینیومی که برای غذاهای داغ استفاده میشود. چرا که در برابر گرما سمی نخواهد بود.

بازیافت ظروف یکبار مصرف :

ایران یکی از ده کشور اول دنیا در استفاده از ظروف یک‌بار مصرف است و می‌توان اذعان کرد که ظروف گیاهی نتوانسته‌اند توجه حتی یک درصد مصرف مردم را به خود اختصاص دهند. با این وجود آمارها حکایت از آن دارد که ایران ظرفیت بالایی برای تولید گیاهی این ظروف دارد و می‌توان با تغییر الگوی مصرف خانواده‌ها و وضع قوانین محدود کننده آن را رواج داد. همچنین بد نیست بدانید ظروف یکبار مصرف پلاستیکی وقتی در داخل خاک دفن می شوند، بین 300 تا 500سال ماندگاری داشته و مخاطرات زیست محیطی بسیاری را به همراه دارند. این عوامل از مهمترین موارد برای بازیافت پلاستیک ها میباشند.

امروزه روش های بسیاری برای بازیافت این ظروف وجود دارد. اما به طور کلی ظورف یکبار مصرف با توجه به مواد تشکیل دهنده آن ها دارای مراحل بازیافت متفاوت هستند. گاه در برخی از مواد نیاز به هزینه های زیادی برای بازیافت میباشد. که برای شرکت های سرمایه گذار جالب نیست از این رو توجه کمتری به آن میشود. اما با این حال امروزه ظروف یکبار مصرف تولید شده یا به صورت تجزیه پذیر هستند و یا بازیافت آن ها به صورت ساده تر امکان پذیر میباشد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.